Tehnički opis

Zgrada je opremljena s 2 grupe od po 4 brza dizala za djelatnike i posjetitelje, te jednim teretnim liftom i dva stubišta. Smještaj dizala u središtu tornja omogućuje jednostavnu i brzu komunikaciju. Fleksibilnost arhitektonskog rješenja korisnicima pojedinih etaža pruža maksimalnu slobodu u organizaciji prostora: uredi se mogu formirati kao individualni ili skupni. Fasadu zgrade čini stakleni omotač napravljen tako da zadovoljava suvremene tehnološke, ekološke i energetske standarde. Svaki kat zgrade je ostakljen u svojoj punoj visini, što omogućuje optimalno osvjetljenje, ali i lijep pogled na grad.

Fasada

Fasada zgrade izvedena je kao dvostruka samoventilirajuća staklena fasada od visoko kvalitetnih Schicko profila i izolacijskog stakla. Takvo rješenje omogućava svakom djelatniku u pojedinom uredu da si sam stvori najpovoljniju mikro klimu za rad, te omogućuje dotok svježeg zraka u urede. Između dva sloja stakla nalaze se i aluminijske roletne kojima se upravlja elektronski, te omogućuju maksimalnu zaštitu od sunca

Etaže su izvedene sa spuštenim stropovima i kompjuterskim podovima što omogućuje organizaciju radnog prostora prema želji zakupca i vrlo brzo i jednostavno postavljanje dodatne rasvjete, premještanja podnih kutija s instalacijama za mreže, strujnih utičnica, itd.

Podloga poda je standardno antialergijski, antistatički visokokvalitetni tepih, a po želji zakupci mogu postaviti i neku drugu vrstu tepiha ili parkete.

Klimatizacija

Dvije strojarnice i vertikalni vodovi smješteni u okviru komunikacijske jezgre čine integrirani suvremeni sustav klimatizacije koji zadovoljava najviše standarde kreirajući ugodan radni okoliš. U svakom pojedinom uredu zakupci mogu podešavati individualno mikroklimatske uvjete

Električna energija

Elektroenergetske potrebe zadovoljit će 4 transformatora i rezervno napajanje agregatom. Sustav je projektiran tako da etaže mogu funkcionirati odvojeno ili tvoriti različite cjeline. Telekomunikacije i kompjuterske mreže su riješene sustavom strukturalnog kabliranja.

Sigurnost

Mreže video nadzora, vatrodojave, te ostale sigurnosne mreže čine efikasan sigurnosni sustav integriran u prostoriji centralnog nadzornog sustava.